Ledarkanalen om ledarskap och sociala medier med Anne-Lie Lokko

Karin Lokko NinniI ett av våra första avsnitt i podcasten Ledarkanalen träffade vi Anne-Lie Lokko som jobbar som sociala medier strateg och föreläsare.

I mitt jobb möter jag olika företag och ledare med anledning av den digitaliseringsprocess som pågår i samhället just nu. Inte sällan träffar jag ledare i olika befattningar som inte riktigt har koll på effekten av digitalieringen och vilken transformativ tid vi lever i.

Sociala mediers påverkan på våra liv, både privat och ur ett företagsperspektiv påverkar så mycket och vänder i mångt och mycket upp och ned på tidigare processer, hur vi kommunicerar både externt och internt, omvärldsbevakar, bygger varumärke, tjänsteutvecklar, säljer och utvecklar affärsverksamheten..

I samtalet med Anne-Lie Lokko pratar vi om just vikten av att som ledare förstå och helst av allt vara aktiv i sociala medier. Hon berättar om de största hindren och fördelarna med att finnas på LinkedIn, Twitter, Facebook och Instagram som företagare. Här kan du höra samtalet.

Det här är post #91 i #Blogg100

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s